И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

НКЕ Цсата – Шопрон 63:81

Јелена Брукс (Шопрон) – 20 п (6-4 за три поена), 1 ск, 1 ас за 23 мин.

Александра Црвендакић (Шопрон) – 17 п, 6 ск, 4 ас, 3 укр.л, 1 изг.л за 23 мин.

МТК – Мишколц 66:83

Маја Шкорић (Мишколц) – 21 п, 6 ск, 5 ас, 2 укр.л за 34 мин.

ШПАНИЈА

Енсино Луго – Кади Ла Со 60:68

Александра Станаћев (Енсино Луго) – 6 п, 5 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 30 мин.

Герника – Ал Казерес 66:59

Николина Милић (Герника) – 8 п, 9 ск, 1 изг.л, 1 бл за 23 мин.