И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

Шопрон – Цеглед 90:45

Јелена Брукс (Шопрон) – 10 п, 4 ск, 2 ас, 1 укр.л за 17 мин.

Александра Црвендакић (Шопрон) – 15 п, 7 ск, 5 ас, 3 укр.л за 17 мин.

Мишколц – БЕАЦ Ујбуда 101:55

Маја Шкорић (Мишколц) – 18 п, 2 ск, 4 ас, 3 укр.л, 3 бл за 26 мин.

ПОЉСКА

АЗС УМЦС Лублин – Артего 62:78

Јована Поповић (АЗС УМЦС Лублин) – 9 п, 3 ск, 1 ас, 1 изг.л за 24 мин.

Полковице – Виђев 79:57

Миљана Бојовић (Полковице) – 6 ск, 9 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 30 мин.

ШПАНИЈА

Валенсија – Енсино Луго 95:49

Александра Станаћев (Енсино Луго) – 1 п, 1 ск, 6 ас, 3 укр.л, 3 изг.л за 28 мин.

Ман Филтер – Герника 48:68

Николина Милић (Герника) – 8 п, 5 ск, 1 ас, 2 изг.л за 18 мин.

ЕВРОЛИГА – Квалификације

  1. меч

Мишколц – Венеција 85:75

Маја Шкорић (Мишколц) – 9 п, 2 ск, 7 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 30 мин.

  1. меч

Венеција – Мишколц 81:68

Маја Шкорић (Мишколц) – 4 п, 3 ск, 3 ас, 3 укр.л, 3 изг.л за 32 мин.