И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

УНИ Ђер – Шопрон 53:59

Јелена Брукс (Шопрон) – 13 п, 2 ск, 4 ас, 2 изг.л за 32 мин.

Александра Црвендакић (Шопрон) – 7 п, 5 ск, 1 ас, 1 изг.л за 26 мин.

ЗТЕ НКК – Мишколц 72:84

Маја Шкорић (Мишколц) –7 п, 4 ск, 5 ас за 32 мин.

ПОЉСКА

Шлеза Вроцлав – Енеа АЗС 78:43

Невена Јовановић (Шлеза Вроцлав) – 6 п, 3 ск, 2 ас, 2 укр.л за 26 мин.

АЗС УМЦС Лублин – Горжов 90:85

Јована Поповић (АЗС УМЦС Лублин) – 19 п, 3 ск, 4 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 37 мин.

Арка Гдиња – Полковице 85:56

Миљана Бојовић (Полковице) – 6 п, 3 ск, 3 ас, 1 укр.л, 5 изг.л за 28 мин.

ТУРСКА

Бешикташ – Измит Беледијеспор 88:89

Саша Чађо (Измит Беледијеспор) – 22 п, 2 ск, 1 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 43 мин.

ФРАНЦУСКА

Шарне – Бурж 70:77

Ана Дабовић (Бурж) – 9 п, 2 ск за 21 мин.

ШПАНИЈА

Гипузкоа – Енсино Луго 59:58

Александра Станаћев (Енсино Луго) – 2 п, 3 ск, 7 ас, 2 изг.л за 38 мин.

Герника – Кади Ле Со 66:43

Николина Милић (Герника) –  18 п, 9 ск, 3 укр.л, 3 изг.л, 1 бл за 24 мин.

РУМУНИЈА

Сату Маре – Таргу Секуеск 70:39

Маја Миљковић (Сату Маре) – 4 п, 5 ск, 4 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 26 мин.

Тарговиште – АЦС Сепси 53:81

Кристина Топузовић (АЦС Сепси) – 8 п, 15 ск, 1 ас, 3 изг.л за 28 мин.

 

ЕВРОЛИГА

Венеција – Бурж 73:63

Ана Дабовић (Бурж) – 10 п, 2 ск, 1 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 23 мин.

БЛМА – Шопрон 53:66

Јелена Брукс (Шопрон) – 16 п, 10 ск, 3 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 36 мин.

Александра Црвендакић (Шопрон) – 16 п, 5 ск, 2 ас, 1 укр.л, 3 изг.л, 1 бл за 34 мин.

ЕВРОКУП

Галатасарај – Лулеа 74:55

Драгана Станковић (Галатасарај) – 3 п, 10 ск, 2 укр.л, 3 изг.л за 18 мин.

Мишколц – Пик Печуј 75:47

Маја Шкорић (Мишколц) – 10 п, 5 ск, 2 ас, 2 изг.л, 1 бл за 28 мин.

Полковице – Кајзери 59:64

Миљана Бојовић (Полковице) – 9 п (4-3 за три поена), 4 ск, 9 ас, 1 укр.л, 5 изг.л за 33 мин.

Артего – АЦС Сепси 72:67

Кристина Топузовић (АЦС Сепси) – 2 п, 2 ск, 1 ас, 1 укр.л за 13 мин.