И ове недеље пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

РУСИЈА

Динамо Москва – Чеваката 76:72

Тамара Радочај (Чеваката) – 12 п, 3 ск, 3 ас, 3 изг.л за 27 мин.

МАЂАРСКА

УНИКА Шопрон Цеглед 90:68

Александра Црвендакић (УНИКА Шопрон) – 6 п, 2 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 изг.л, 2 бл за 21 мин.

Сара Крњић (УНИКА Шопрон) – 16 п, 2 ск, 3 ас, 2 укр.л, 6 изг.л за 21 мин.

Тијана Ајдуковић (УНИКА Шопрон) – 10 п (5-5 за два поена), 3 ск, 1 бл за 9 мин.

Маја Шкорић (Цеглед) – 15 п, 6 ск, 2 ас, 3 укр.л, 5 изг.л, 2 бл за 37 мин.

ТУРСКА

Истанбул Универзитет – Галатасарај 65:78

Саша Чађо (Истанбул Универзитет) – 10 п, 3 ск, 2 ас, 2 укр.л, за 34 мин.

Абдулах Гул – Хатај 75:61

Драгана Станковић (Хатај) – 2 п за 8 мин.

ШПАНИЈА

Ферол – Авенида 83:88

Јелена Миловановић (Авенида) – 16 п, 1 изг.л за 20 мин.

ФРАНЦУСКА

Ница – Баскет ленд 58:55

Невена Јовановић (Баскет ленд) – 5 п, 4 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 35 мин.

ВАБА

Стара Загора – Будућност Подгорица 68:54

Кристина Топузовић (Будућност Подгорица) –5 п, 1 ск, 1 ас, 1 укр.л за 7 мин.

ЕВРОЛИГА

Хатај – Бурж Баскет 69:51

Драгана Станковић (Хатај) – 6 п, 3 ск, 2 ас, 5 изг.л, 1 бл за 15 мин.

ЕСБВА – УНИКА Шопрон 78:63

Александра Црвендакић (УНИКА Шопрон) – 10 п, 3 ск, 3 ас, 3 укр.л, 3 изг.л, 1 бл за 31 мин.

Сара Крњић (УНИКА Шопрон) – 12 п, 5 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 бл за 30 мин.

Тијана Ајдуковић (УНИКА Шопрон) – 4 п, 3 ск, 1 укр.л, 1 изг.л за 15 мин.

Фамила Скио – УСК Праг 71:63

Соња Петровић (УСК Праг) – 17 п, 12 ск, 1 ас, 3 укр.л, 4 изг.л, 4 бл за 36 мин.

Надежда – Авенида 65:62

Јелена Миловановић (Авенида) – 8 п, 4 ск, 1 укр.л, 3 изг.л за 27 мин.