И ове недеље пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

РУСИЈА – Четвртфинале

  1. меч

Чеваката – Динамо Москва 83:57

Тамара Радочај (Чеваката) – 9 п, 6 ск, 7 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 26 мин.

Ана Дабовић (Динамо Москва) – 7 п, 2 ск, 3 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 27 мин.

  1. меч

Чеваката Динамо Москва 72:80

Тамара Радочај (Чеваката) – 11 п, 1 ск, 5 ас, 3 изг.л за 35 мин.

Ана Дабовић (Динамо Москва) – 14 п, 6 ск, 6 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 33 мин.

МАЂАРСКА

УНИКА Шопрон Печ Печуј 69:54

Александра Црвендакић (УНИКА Шопрон) – 4 п, 5 ск, 2 укр.л за 17 мин.

Сара Крњић (УНИКА Шопрон) – 11 п, 6 ск, 4 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 28 мин.

ТУРСКА

Хатај – Османија 65:57

Драгана Станковић (Хатај) – 4 п, 1 ск за 4 мин.

ШПАНИЈА

Бембибре – Авенида 50:67

Јелена Миловановић (Авенида) – 9 п, 1 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 18 мин.

ЕВРОКУП – Полуфинале

Белона АГУ – Хатај 64:58

Драгана Станковић (Хатај) – 1 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 9 мин.