Сада већ традиционални 3х3 турнир у Крагујевцу одржаће се у суботу 11. маја, али уз једну важну новину. Наиме, осим новчане награде, победнику турнира следи и слот за учешће на челенџеру који ће се одржати у Новом Саду, а који је уједно први турнир тог нивоа који ће публика у Србији имати прилику да види уживо.

Један од највећих турнира у оквиру Рода 3х3 првенства Србије одржаће се у Великом Парку, где ће бити постављена два терена, као и мотажне трибине, а публика ће у паузама моћи да ужива у разним занимљивостима.

Као и до сада, за шампиона је обезбеђена награда у износу од 100.000 динара, као и спортска опрема из 3х3Serbishop-a, док ће другопласираној екипи припасти чек на износ од 20.000 динара и спорстка опрема Кошаркашког савеза Србије. За трећепласирани тим такође су обезбеђене робне награде.

Међу 18 екипа које ће се борити за титулу новог шампиона Крагујевца наћи ће се и гости из Црне Горе, екипа G-Unit 3×3, али и Земун, који је од почетка сезоне освојио два домаћа турнира. Сигурно је да нас све очекује врло занимљива субота и да ће баскеташи потрудити да направе прави спектакл.

Пријаве за учешће на турниру су још увек у току, а све додатне информације можете добити путем мејла 3x3serbia@gmail.com или на број телефона 060/0800-444.