Дефинитивно, наш традиционални стручни семинар ТРЕНЕРСКИ ДАНИ биће одржан 3. маја, са почетком од 10 часова у Спортској хали Бaскет сити, на Чукаричкој падини, ул. Лазаревачки друм 6-14 и завршава се, тог дана, присуством финалној утакмици Кадетског првенства Србије.
За овогодишње Тренерске дане, обезбеђени су врло компетентни и осведочено квалитетни предавачи.
Распоред предавања:

9.00 – Пријављивање
10.00 – Бошко Ђокић: ОД ВЕЖБЕ ДО МОДЕЛА ИГРЕ
11.15 – Игор Поленек: ОДБРАНА НА ПРВОМ ПАСУ
12.30 – Александар Бућан: РАЗВОЈ МЛАДИХ ИГРАЧА, ОД ПРВОГ ТРЕНИНГА ДО СЕНИОРА
15.00 – Утакмица за треће место
17.00 – Утакмица за прво место

Присуство обавезним Тренерским данима подразумева следеће:
Измирену годишњу чланарину за 2015. годину у износу од 3.000,00 динара. Доказ о уплати уважаваће се, закључно са 29. априлом о.г. Без плаћене годишње чланарине присуство семинару није могуће.
За оне који имају селекције и такмиче се, за наредну сезону, плаћају и други део годишње чланарине у износу од 5.000,оо динара и добијају тренерски пакет.
ТРЕНЕРСКИ ПАКЕТ: Мајица, ДВД са предавањем Владе Вукоичића, блок, оловка и мартовски број часописа ТРЕНЕР.
Због финансијске ситуације у којој се Удружење налази и чињенице да се избегава повећање чланарине, која није мењана више од десет године, не постоји могућност плаћања чланарине у ратама.
Они тренери млађих категорија, који не буду присутни на обавезним Тренерским данима, а да би могли да овере лиценцу и воде своју екипу, мораће да ураде Семинарски рад, који ће оцењивати компетентна комисија УКТС. Надокнада за рад комисије и трошкови који из тога проистичу износи нових 15.000,00 динара.
У жељи да сачувамо углед нашег удружења, стичемо нова сазнања и имамо регуларна такмичења, све тренере млађих категорија очекујемо на обавезним Тренерским данима.

Управни одбор УКТС