Тренерски дани „Боривоје Ценић“ одржаће се у недељу 7. маја 2023. у Спортском центру Мастер у Земуну са почетком у 11.25 часова, док ће пријаве бити отворене од 9.30 часова.

Већ најављени предавачи су селектор мушке сениорске репрезентације Србије Светислав Пешић, селектор мушке јуниорске репрезентације Србије Ненад Стефановић и проф. др Владимир Копривица, који ће одржати своја предавања на теме:

– ФУНДАМЕНТИ ТИМСКЕ ОДБРАНЕ У МЛАЂИМ КАТЕГОРИЈАМА

– НАПАД ПРОТИВ РАЗЛИЧИТИХ ПИК EН РОЛ ОДБРАНА У МЛАЂИМ КАТЕГОРИЈАМА

– ИГРЕ У КОШАРКАШКОМ ТРЕНИНГУ – КРЕАТИВНИ ПРИСТУП

Подсећамо да је присуство на овом семинару обавезно за све тренере млађих категорија као и да је неопходно да сви чланови измире своје обавезе према Удружењу како би добили свој Тренерски пакет који је ове године богатији за још једну књигу ,,Тренажно психолошки принципи развоја младих кошаркаша“ аутора проф. др Ненад Трунића и проф. др Маријане Младеновић.

Поред књиге, тренери ће добити збир предавања са ,,Едукативног семинара за млађе категорије узраста до 16 година“ која су у протеклом периоду по свим регионима одржали аутори књиге.

Неопходно је да сви тренери измире први део годишње чланарине у износу од 4.000 динара. Уплате се могу извршити на рачун Удружења тренера (205-114324-11 у позив на број ставити број Ваше лиценце) до петка 5. маја 2023. године. Као и до сада, биће прихваћене и уплате на лицу места приликом пријављивања у холу Спортског центра Мастер. Тренери који уплате и други део годишње чланарине у износу од 7.500 динара добиће комплетан Тренерски пакет.