Триглав осигурање Куп Радивоја Кораћа почиње 15. фебруара и у Нишу се већ осећа “кошаркашка грозница”. Као и сваке године, осим такмичарског дела од 15. до 18. фебруара, биће доста пропратних манифестација везаних за спорт који нам је донео много радости до сада.

Канцеларија за младе ГО Медијана у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије и Регионалним кошаркашким савезом Источне Србије организује трибину под називом “Актуелни моменат у сениорској кошаркашкој репрезентацији Србије”. Трибина ће бити одржана у петак 16. фебруара у Конференцијској сали нишког хотела “New City”. Почетак трибине заказан је за 12.00 часова.

На трибини ће говорити наш познати стратег Јовица Антонић, тренер у стручном штабу кошаркашке репрезентације Србије, стручњак који има и значајан удео у развоју нишке мушке клупске кошарке. Он ће посетиоцима покушати да приближи све оно што је битно у српској репрезентацији, а захваљујући којој наш национални тим осваја највиша одличја и када на првенство оде са слабијим саставом од оног који шира јавност очекује.