У среду 13. септембра 2023. на београдском Тргу републике одржаће се завршни турнир РОДА 3×3 првенства Србије. У великом финалу гледаћемо 16 најбољих екипа које су кроз првенство са преко 30 турнира изабориле пласман у саму завршницу.

Турнир почиње у 14.00 часова, елиминациона фаза креће око 18.00 часова, а финале је планирано за 21.00 час. Комплетан програм можете да пратите у директном преносу на РТС.

Само десетак дана после освајања европског злата, на завршном турниру у Београду видећемо и наше трофејне репрезентативце, овог пута у клупским дресовима, како се боре за титулу шампиона Србије.

Иза нас је сјајна сезона која је отворена у Сремској Митровици, а РОДА 3×3 караван затим је био у Kрагујевцу, Нишу, Старој Пазови, Kосовској Митровици, Београду, Пожаревцу, Лапову, Сврљигу, Kладову, Свилајнцу, Банатским Kарловцима, Kикинди, Бановцима, Врњачкој Бањи, Смедеревској Паланци, Лоћики, Чачку, Сокобањи, Бабушници, Новом Саду, Лазаревцу, Смедереву, Земуну, Инђији итд… Дакле, круг затварамо 13. септембра у Београду, када ћемо добити 11. шампиона Србије!

Kо ће бити нови шампион Србије у земљи баскета и отићи да представља нашу земљу на Мастерс турниру у Шангају, видећемо у среду увече…