У среду 7. марта 2018. године одиграће се финална утакмица другог степена Купа Србије за кошаркашице између домаћег Беочина и београдске екипе Радивоја Кораћа.

Меч почиње у 20.15 сати у спортској дворани у Беочину, а победник ће обезбедити учешће на финалном турниру Купа „Милан Цига Васојевић“, који се одржава 16. и 17. марта 2018. у Бањи Ковиљачи.

Тренер домаћина Беочина Александар Јовановић о сутрашњем финалу је рекао:

– Очекујем да моја екипа пружи максимум… Кораћ је фаворит, у последњих неколико година освојио је три узастопне шампионске титуле, национални Куп и Јадранску лигу… Ми смо нови прволигаш и свака победа над тако снажним ривалом звучног имена била би мало чудо. Даћемо све од себе да одиграмо што боље, имамо велику жељу да се нађемо на завршном турниру Купа „Милана Циге Васојевића“ – објашњава Јовановић.

И стратег ЖКК Радивој Кораћ Милош Павловић изнео је очекивања пред важан меч

– Играли смо два пута ове сезоне против Беочина, али нисмо били у пуном сдаставу, као ни они… Оба пута смо славили, али они су сада у комплетном саставу, само без Дуње Гверо. Комплетни смо и ми, додуше са блажим повредама, али ће све играчице бити спремне да одговоре захтевима. Битно је да схватимо да нас очекује једна потпуно нова утакмица и да то што смо их два пута победили у овом тренутнку не значи ништа. Очекујем од свих играчица да дају максимум. Очекује нас веома тешка утакмица и само са максималним приступом и ангажовањем можемо да очекујемо пролаз у завшницу Купа – јасан је Павловић.