После 35 турнира широм Србије, велики Финални турнир Рода 3×3 првенства Србије 2017, у категоријама сениора и јуниора, одржаће се у суботу 19. августа од 12.00 часова на Тргу Републике у Београду! Завршница, односно полуфинални и финални мечеви на програму ће бити после 20.00 часова.

Најбоље мушке сениорске екипе које су оствариле пласман преко квалификационих турнира широм Србије бориће се за титулу првака државе и бројне вредне и престижне награде. Међу екипама су и све наше екипе које су на ФИБА 3х3 ранг листи међу најбољим европским и светским екипама, што овом Финалном турниру даје рејтинг једног од највећих европских турнира овог лета. У ревијалном делу наступиће и женске екипе, које су такође изузетно заслужне за висок рејтинг наше земље у овом спорту.

Компаније Рода, Триглав и Бустер спремају посебан и изузетно атрактиван програм Финалног турнира који ће бити на нивоу стандарда највећих европских турнира. На Тргу републике биће постављена два специјална терена, монтажне трибине за публику, најквалитетније озвучење и осветљење које ће пратити богат програм, атрактивне учеснике и госте. Овом приликом, на Тргу Републике ће бити постављен и продајни штанд Роде и Кошаркашког савеза Србије, на коме ће моћи да се купи оригинал опрема репрезентације и лопте.

За најуспешније сениорске екипе обезбеђене су следеће награде:

– Прво место: пехар и медаље, одлазак на Квалификациони Мастерс турнир у Дебрецину 28-29.августа – плаћени трошкови пута, новчана награда 150.000 динara, наградни ваучер за куповину у маркетима Рода у вредности 20.000 динara, робне награде КСС.

– Друго место: пехар и медаље, новчана награда 75.000 дин, наградни ваучер за куповину у маркетима Рода у вредности 10.000 дин, робне награде КСС.

– Треће место: пехар и медаље, новчана награда 30.000 дин, наградни ваучер за куповину у маркетима Рода у вредности 5.000 дин, робне награде КСС.

Дођите и уживајте у врхунском баскету!

Pratite tokom celog dana uživo prenos velikog finala Roda 3×3 prvenstva Srbije na Trgu Republike u Beogradu na ovom linku