Кошаркашки савез Србије има част да после још једне успешне 3×3 сезоне у којој је освојена четврта титула светског шампиона, прва титула Европског шампионата, остварена доминација наших играча и тимова на светском туру и сјајно организовано домаће првенство са несвакидашњим финалом Србије на Тргу Републике, по други пут организује Новогодишњи 3х3 турнир у Крагујевцу у суботу 29. децембра 2018. под називом „3×3 Still ballin’ New year madness No2“.

Новогодишњи турнир је од прошле године препознат као највећи баскет турнир, с обзиром на то да окупља све такмичарске категорије (десет) и да се истовремено одиграва на три терена, а окупиће око 400 учесника из целе Србије и региона. Као прва федерација на свету желимо и да крунишемо још једну годину за нама организацојом најмасовнијег турнира у центру Шумадије, где би се окупило преко 400 учесника из целе Србије, као и сви релевантни чиниоци овог новог Олимпијског спорта.

Наиме, намера нам је да се неколико дана пред Нову годину у хали „Шумадија сајма“ у празничној атмосфери подсетимо свих наших успеха у протеклој сезони, али и најавимо наредну. Из тог разлога у хали биће постављена Фан зона, где ће бити изложена два освојена трофеја у години на измаку (светско и европско првенство). И овај пут биће укључене многе такмичарске категорије, на вама је само да одаберете своју и борите се за богат наградни фонд.

Предвиђене такмичарске категорије биће: ПРО сениори, сениори аматери, студенти, сениорке, јуниори, јуниорке, кадети, кадеткиње, пионири и мини баскет. У новогодишњој атмосфери организатор се потрудио да поред празничног дружења за све категорије кроз спонзорски пул обезбеди вредне новчане и робне награде. Предвиђена вредност укупног наградног фонда је преко 300.000 динара и за сваку категорију одређене су неке од награда (новчане или робне). Сва три прва места у свим категоријама добијају медаље.

Про сениори награде:

  1. место – 70.000 динара + спортска опрема КСС (Peak) + медаље
  2. место – 10.000 динара + спортска опрема КСС (Peak) + медаље
  3. место – спортска опрема КСС (Peak) + медаље

Пријава и инфо:

Ненад Танасијевић – 060/0800-444

Немања Стојановић – 060/3477-774

Mail: 3×3@kss.rs и 3x3serbia@gmail.rs