Продаја улазница за Финални турнир Купа Радивоја Кораћа, која је почела у понедељак ујутру, иде веома добро. До уторка поподне, продато је чак 3.500 карата за финални меч који се игра у недељу. Велико интересовање влада и за полуфиналне утакмице заказане за суботу (до сада је продато близу 2.000 улазница за сваки меч појединачно). За четвртфинални дневни програм у четвртак (улазница важи за оба меча) до уторка поподне продато је око 2.000 карата, а за мечеве заказане за петак око 1.800 улазница.

Улазнице се могу купити на свим продајним местима ЦС Евентима у Београду: ТЦ Ушће – инфо пулт, Билет Центар, Дом Омладине, Мењачнице Еxцлусиве Цханге, Књижаре Делфи Лагуна као и Wин Wин шопови, као и у региону, на свим Евентим продајним местима (преглед продајних места >>>).

На дан прве утакмице (четвртак 6. фебруар), као и наредних дана турнира, уколико остане карата, продаваће се на благајни хале Пионир од 10 сати.

За четвртфинале једна карта важи за један дан (две утакмице).
За утакмице полуфинала ЈЕДНА КАРТА ВАЖИ ЗА ЈЕДНУ УТАКМИЦУ . После прве полуфиналне утакмице хала „Пионир“ се празни и улазак на следећу утакмицу је са картом за другу утакмицу.
Карте су заштићене, а улаз ће бити контролисан помоћу читача карте.