У недељу 17. јула у Хали на Чајетини (због лоших временских услова) одржан је 3×3 баскет турнир у оквиру РОДА 3х3 првенства Србије под називом „Краљеви планине“.

На турниру је учествовало 10 екипа а победник је екипа Хилсуп Златибор 3×3. Тим у саставу: Срђан Божић, Петар Воркапић, Иван Поповић и Марко Петровић Амос без изгубљеног меча успео је да дође до трофеја и новчане награде. Но, оно што је најважније је да су остварили пласман на велико 3х3 РОДА финале Србије где ће се наћи 24 најбоље екипе из наше земље које ће се борити за слот за турнир Светске турнеје који се одржава у Лозани.

Комплетне резултате турнира можете пронаћи овде: http://www.3x3planet.com/en/event/details/TMZ16GCFODYLWSRB?tabView=Results

 

У суботу 23. јула на Полетовим теренима у Вршцу (адреса: Ђурђа Смедеревца бр. 11) одржаће се последњи у низу квалификационих турнира у оквиру РОДА 3х3 првенства Србије у Војодини.

Поред 3х3 такмичења очекују нас и такмичења у шутирању за три поена, као и такмичење у кошарци „један на један“.

Победнике у свим такмичарским категоријама очекују награде (новчане награде, робне награде КСС, медаље, пехари).

Више детаља о самом турниру и пријављивању екипа можете добити путем е-адресе info@sportijada.rs, на фејсбук страници: https://www.facebook.com/sportijada,  или путем телефона 0638905452.