После 16 дана завршен је судијски камп “Златибор 2012” који је организовао Кошаркашки савез Србије. Учесници четврте смене биле су судије са листа КЛС, “Б” муске и “А” женске лиге. Укупно у четвртој смени било је 29 полазника. Изузетну част имали су учесници четврте смене, јер је гост- предавач био директор Еуролиге, задужен за суђење,Костас Ригас. У изузетно радној атмосфери, учесници кампа су са својим предавачем више од пет сати гледали видео материјале и дискутовали о појединим ситуацијама из судијске тематике.

Кроз судијски кошаркаски камп “Златибор 2012” ове године прошло је 126 судија од најнижег па до највишег ранга суђења у нашој земљи. Руководиоци смена су били Жељко Јовановић, Драган Нешковић и Миливоје Јовчић, руководилац кампа био је Бранко Јовановић, члан ТК КСС задужен за суђење, а технички секретар кампа је био Милан Вукшић, задужен за организацију кампа.

Судијски камп “Златибор 2012” се посебно захваљује кошаркашком кампу Маxима, као и кошаркашким клубовима КК Сава Београд, КК Борча Београд и КК Церак Београд, који су својим учешћем допринели практичном делу рада на кампу.