После узбудљивог турнира на Златибору, РОДА 3×3 караван преселио се у Бабушницу, где смо имали прилику да гледамо више него узбудљиве баскет мечеве.

И то у две категорије – сениори и У20. Када се ради о сениорима, након занимљиве групне фазе добили смо четвртфиналисте који су дали све од себе да оправдају то што се у Србији игра најбољи баскет.

У полуфинале су се пласирале екие Електронски господар, 3×3 Jумис, Крушевац Мастер и Палкис Јуниор, може се рећи и очекивано. Електронски господар био је бољи од Jумиса резултатом 21:14, а убедљив је био и КРушевац који је победио Палкис Јуниор са 21:11. Тако смо у финалу гледали нешто узбудљивији меч између Електронског господара и Палкиса, а победа је припала Електронском господару, који је славио резултатом 21:16 и тако се домогао титуле.

Осим златних медаља, победници су добили и чек на 100.000 динара, као и слот за велико финале Србије, док је пораженом финалисти припао чек на 20.000 динара као и робне награде Кошаркашког савеза Србије.

Што се тиче јуниора, у полуфиналу је Палкис славио против 40+ са 21:16, а Југ Инжењеринг је био бољи од Панораме са убедљивих 21:6. Ипак, нису били тако убедљиви у финалу, те су поражени од Палкиса са 9:21.

Наредног викенда, РОДА 3×3 караван сели се у Смедерево и Лазаревац, а потом у Чачак и Панчево, што значи да је остало још мало времена до великог финала.