За крај узбудљиве 3×3 сезоне КСС, у суботу вече имали смо прилику да гледамо спектакуларно финале Зимске 3×3 лиге, које је одржано у великој кристалној сали београдског хотела „Хајат Риџенси“.

Необичан, али изузетно интересантан амбијент, свакако је допринео коначном утиску, па је још једном померена граница и задат домаћи задатак. Наравно, главна улога припала је баскеташима, који су нам и ове вечери припредили прави спектакл, велику борбу за сваку лопту и маестралне потезе.

У великом финалу нашли су се баскеташи Пирота и Церекса, па смо имали прилику да уживамо у сјајном мечу достојном великог финала. Популарни Гаги Бјелица је још једном показао да није време за пензију, Лазар Рашић је подсетио на дане када је са екипом Земуна освојио титулу светског шампиона, али је титула Зимске лиге ипак припала екипи Церекса.

Занимљива имена нашла су се и у овом тиму, па смо тако гледали нову младу наду Николу Лазића, који је недавно постао члан Партизана, као и добро познато лице на баскеташким теренима – Ивана Поповића.

Као што смо рекли, титула је отишла у руке баскеташа Церекса, док су се на трећој позицији нашли момци из тима Крупањ.

Осим пехара и новчане награде, које им је уручио генерални секретар КСС Златко Болић, шампионима је припао и слот за ФИБА 3×3 челенџер.