У просторијама Кошаркашког савеза Србије данас је одржано уручење главних награда Хеба наградног конкурса За гутљај јачи навијачи” у присуству представника компаније Хеба, као и генералног секретара КСС Дејана Томашевића. Хеба вода је пуних шест година уз тим јаких људи који чине Кошаркашки савез Србије и кошаркашку репрезентацију Србије.

Као званична вода Кошаркашког савеза Србије, Хеба је позивала све потрошаче  да подрже репрезентацију пред предстојеће Европско првенство, учествују у фото конкурсу и испоље креативност слањем фотографија са Хеба водом и кошаркашком лоптом. Наградни конкурс покренут је 24. јула и завршио се проглашењем победника 22. Августа, на званичној Хеба фејсбук страници.

Главну награду, по оцени стручног жирија, путовања на Европско првенство у Истанбул за две особе освојили су Милош Бижић из Ниша и Нина Лазић из Београда, који ће имати прилику да уживо са трибина бодре наше репрезентативце.

Хеба вода ће, као синоним снаге, енергије и виталности наставити да пружа подршку Кошаркашком савезу у свим напорима које улаже за остварење постављених циљева на Европском првенству у Истанбулу, као и свих даљих изазова.