Терени РОДА каравана 3×3 Србија у недељу су били постављени у спортском центру у Сокобањи, а након целодневне велике борбе, прве место је заузела домаћа екипа Sokobanja Troy. У финалу су савладали нишки састав Тропа де Елите резултатом 21:17.

На локацији спортског центра надметали су се сениорски тимови, међу којима су јучерашњи вицешампиони, екипа Мрчајевци, али и домаћин Kлуб 507 Сокобања и познатији тим ове сезоне, Sokobanja Troy. На велику сцену вратили су се и Бела Паланка, али и Тропа де Елите, те је уследила невероватна борба.

Након групне фазе, добили смо и четвртфиналисте, тако су снаге одмерили Sokobanja Troy и Мрчајевци, потом Mr. Cleaner и Чарапани, трећи четвртфинални пар чине Стефком и Тропа де Елите, док се у последњем налазе Бутел 3×3 Casa Bar и Kлуб 507 Сокобања.

Полуфинални сусрети обиловали су сјајним потезима, а Тропа де Елите је спречио домаће финале, те су са 21:17 елиминисали Kлуб 507 Сокобања, док је Sokobanja Troy оправдао улогу фаворита у окршају са тимом Mr. Cleaner, нешто теже од очекиваног, 21:19.

У финалу, екипа Troy је након велике борбе успела да савлада нишки састав Тропа де Елите резултатом 21:17, те су тако освојили још једну у низу титула на домаћим теренима, па су уз Вукове, један од успешнијих састава у сезони. Поред шампионског наслова, екипа Sokobanja Troy која већ има обезбеђено учешће у великом финалу првенства Србије, инкасирала је и 130.000 динара, као и спонзорске награде. Тропи је припао чек на 30.000 динара, а такође и награде спонзора турнира, док је трећепласирана екипа Mr. Cleaner освојила вредне награде пријатеља турнира.

Наредног викенда терени ће бити постављени у Бабушници.