Баскеташи екипе Wоlvеs тријумфовали су на Меморијалном турниру Иван Ица Јиовановић који је одржан у Нишу. У финалу, екипа из Смедеревске Паланке је била боља од Раље Гранд Слот, док је треће место припало екипи Подгорица Kодио.

Након полуфиналних мечева, одигран је и пријатељски меч између Ициних пријатеља, у знак сећања на баскеташа и кошаркаша из Ниша који нас је прерано напустио, те овај турнир носи његово име.

Брзо је на старту финала кренула екипа Wоlvеs и повела са 2:0. Међутим, био је ово дуел снажних екипа, те се очекивала велика борба током читавог окршаја. Раља је готово два минута била без поена, а онда је уследила двојка Пејовића, 2:2. Остао је потом Пејовић сам на линији за два, па је Раља отишла на 5:2. Поповић је смањио заостатак, али је Пејовић био у шутетској серији, па је Раља држала вођство. Благојевић је нашао Едина, те преко снажног чувара погодио за – 1.

Kомбиновали су баскеташи из Смедеревске Паланке у нападу, те константно држали прикључак, док је Благојевић погодио за 9:9 на два минута до краја.

Преузели су баскеташи екипе Wоlvеs предност, док је покушај Пејовића за два изашао из коша, а Благојевић је погодио за 12:9. Преломили су играчи из Паланке и након пенала, кошевима Поповића уписали победу, 14:9.

Победнику турнира припао је чек на 100.000 динара, док је другом финалисти припала награда од 20.000 динара и спортска опрема Kошаркашког савеза Србије.