Баскеташи Македоније шампиони су турнира који се одржао у Старој Пазови. У финалу, гости из комшилука су савладали тим Галенс са 21:11. Треће место припало је екипи Мрчајевци.

Сјајно организован турнир у Пазови показао је још једном да је Србија одличан домаћин, те се иностране екипе увек враћају. И овог пута, помагали су одлични спонзори – Рода, Триглав осигурање, Лашко и Интерспорт. Шампиони су тако освојили чек на 100.000 динара, док је пораженом финалисти припало 20.000 и опрема Кошаркашког савеза Србије. Трећепласирани су добили опрему савеза.

После више него узбудљиве групне фазе, четвртфинале су обезбедили Македонија и Гардош, Мрчајевци и Аутокућа Секулић, као и Краљево и Јарис Ганг, односно Галенс и Србија 23.

Уследила је нокаут фаза, а гости из Македоније су уписали убедљив тријумф над младим тимом Гардош – 21:11. Екипа Краљева је била боља од Јарис Ганга са 21:14, док је Галенс у најнеизвеснијим четвртфиналном дуелу био бољи од Србије 23 – 21:20. Полуфинале су комплетирали баскеташи екипе Мрчајевци тријумфом над Аутокућом Секулић резултатом 21:19.

Гости из Македоније су наставили са одличним партијама, те су у полуфиналу елиминисали Краљево са 21:16, док је у другом сусрету било знатно неизвесније, а Галенс је био бољи од Мрчајеваца са 21:20.

У финалу, Македонија је била убедљива, те екипу Галенса савладала 21:11. Сјајни гости из комшилука тиме су показали да се одличан баскет игра и код њих, али су и потврдили сјајно гостопримство и домаћинство РОДА првенства.