У Сремској Митровици је одигран први турнир РОДА 3х3 првенства, а шампиони су баскеташи Лимана, који су у финалу савладали екипу Пирота резултатом 21:15. Уб, који је бранио титулу, заустављен је у полуфиналу од екипе Пирота, те је на крају заузео треће место.

Лиман је меч за титулу боље отворио, те је, након 4:0, брзо повео 9:2. У другом делу дуела Пирот је пришао на „минус 5“, али више снаге у завршници је имала екипа из Новог Сада, те су стигли до првог трофеја у сезони.

Лиманци су у Митровици играли у саставу Стефан Којић, Александар Ратков, Јован Антић и Михаило Васић. До титуле су стигли максимални учинком у групи, потом су у првој елиминационој рунди савладали Аутокућу Секулић са 22:12, да би у четвртфиналу преокренули сусрет са екипом Крагујевац и тријумфовали резултатом 21:20. У полуфиналу су елиминисали четвртопласирану Чуку 1 са 21:17. Шампион је, поред медаља, узео и чек на 120.000 динара, док је финалистима припало 20.000.

Након дуге паузе, баскет се вратио и на српску сцену, а квалитет приказане игре у Митровици показао нам је да за тимове није било паузе са тренинзима.