У просторијама Кошаркашког савеза Србије данас је свечано потписан нови спонзорски уговор између Кошаркашког савеза Србије и националног телекомуникационог оператора Телекома Србија.

На овај начин настављена је вишегодишња успешна сарадња, а потпис на нови уговор ставили су председник КСС Предраг Даниловић и генерални директор Телекома Србија Владимир Лучић.

– Пре свега бих се захвалио Телекому Србија и господину Владимиру Лучићу на досадашњој подршци која је за нас била врло значајна и изразио велико задовољство што смо данашњим потписивањем уговора ту сарадњу наставили. Чињеница да Кошаркашки савез Србије уз себе има тако моћног партнера за нас је истовремено и част, али и велика обавеза да радом и резултатима оправдамо то поверење. Значај овог партнерства је заправо вишеструк, јер, иако је свим љубитељима кошарке прва асоцијација наша сениорска репрезентација, сарадња са Телекомом Србија нама заправо пружа могућност да у годинама пред нама обезбедимо адекватне услове за рад и развој и нашим млађим селекцијама, онима који су будућност наше кошарке – рекао је председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић.

Генерални директор Телекома Србија Владимир Лучић овом приликом је рекао:

– Телеком Србија од свог оснивања, пре 25 година, пружа подршку спорту у Србији и ми смо на то јако поносни. Међутим, морам да признам да је подршка нашим репрезентацијама ипак нешто посебно, јер нас све уједињује у жељи да се спортски боримо да будемо најбољи и да достојно репрезентујемо нашу земљу, а нашим кошаркашима је то често полазило за руком. Нашој репрезентацији желим срећан пут на Европско првенство и освајање медаље у никада јачој конкуренцији, а господину Даниловићу бих се захвалио на досадашњој успешној сарадњи, уз уверење да ће овај нови уговор који смо данас потписали подићи наше партнерство на још виши ниво – поручио је Лучић.