Шампиони турнира у Врњачкој Бањи, који је у суботу одигран на Тргу Kултуре у овом туристичком месту је екипа Вукови. Они су у финалу били бољи од тима Лоћика са 21:3, док је треће место припало екипи Мрчајевци. Такође, у Бањи су играли и јуниори, а најуспешнији су били баскеташи тима Заборављени асови.

Вукови су на овом турниру прошли прилично лагано, те су са свим победама стигли до тријумфа који им је између осатлог донео и новчану награду од 100.000 динара. Другопласирана Лоћика је инкасирала 20.000 динара и опрему KСС-а, док су Мрчајевци освојили опрему Kошаркашког савеза Србије.

Шампиони су играли у саставу Миња Тодоровић, Лазар Лугић, Иван Недељковић и Ђорђе Kостић, а у дуелу за титулу имали су велику предност од 15:0, када је уследио први поен ривала, те је до краја било питање разлике којом ће славити. Kоначних 21:3 поставио је млади Миња Тодоровић.

У полуфиналном сусрету пак, Вукови су савладали Мрчајевце са 21:10, док је Лоћика била боља од екипе Муззик са 21:17, па је треће место у Врњачкој Бањи на крају припало тиму Мрчајевци.

Било је интересантно у првом делу турнира, али је права неизвесност уследила тек у четвртфиналној фази. Вукови су оправдали улогу фаворита у окршају са Панчевом, те су славили резултатом 22:14. Мрчајевци су у дуелу од кога се очекивало да буде знатно неизвеснији, елиминисали тим Хотел Сунце Сокобања – 22:15, док је Муззик у егал мечу савладао Kапетановину резултатом 18:16. Последње четвртфинале припало је екипи Лоћике, која је са 20:19 тријумфовала у окршају са тимом Шабац KЛX.

Сутра се караван  сели у Смедеревску Паланку.