Треће издање турнира у Инђији одржано је на добро познатој локацији – главном градском тргу и окупило је сјајне домаће екипе, које су приказале врхунску игру и приредиле прави баскеташки спектакл.

У Инђији се икупило доста српских тимова, који су се борили за вредне награде – шампиону је припао чек на 80.000 динара, док је пораженом финалисти уручен чек на 30.000 динара, а трећепласирани је награђен са 10.000 динара.

Оно што је посебно занимљиво јесте да је Аутокућа Секулић стигла до дупле круне овог викенда, пошто је након Палића, освојила и Инђију. Након узбудљиве групне фазе, добили смо учеснике четвртфинала, у којима смо касније видели неке занимљиве дуеле.

Најпре је екипа Мрчајевци савладала Space Jam са 21:14, Секулићи су били врло убедљиви против Аранђеловца 21:7, док је Галенс победио Чуку са 21:13. У последњем четвртфиналном дуелу славио је Moneyball против МВП са 22:16.

У полуфиналима било је знанто неизвесније. Најпре је Аутокућа Секулић елиминисала Мрчајевце после велике борбе, резултатом 19:17, да би Moneyball био бољи од Галенса са 21:13.

И у великом финалу видели смо прави спектакл, након којег је Аутокућа Секулић стигла до дупле круне, пошто је славила против Moneyball са 22:18.

До краја шампионата остало нам је још два турнира, у Забели и Зајечару, а након тога следи велико финале.