РОДА 3×3 првенство Србије је настављено и ове недеље, па је центар најбољег баскета била Инђија, у којој су се најбоље показали баскеташи Змајева.

Након неизвесне и сјајне групне фазе, на програму су били полуфиални дуели. Из групе А, до пласмана међу четири екипе, пласирали су се Змајеви и Подгорица Кодио, док су из Б групе даље прошли Аутокућа Секулић и Батајница.

Први су до финала стигли Змајеви победом над Аутокућом Секулић резултатом 21:17. Борбу за титулу изборила је и екипа Подгорица Кодио, победом над Батајницом са 22:17. Имали смо прилику да гледамо врло неизвесне и узбудљиве мечеве, баш како су нас баскеташи и навикли.

Одличну игру на целом турниру Змајеви су потврдили и у финалу, те стигли до нове титуле резултатом 21:19 и потврдили да су се вратили на велика врата.

Шампиону је припала новчана награда од 70.000 динара, док су Подгоричани инкасирали 20.000 динара, а трећепласираној Батајници припало је 10.000 динара.

Наравно, времена за паузу нема, па смо 18. јула већ у Суботици. Као и увек, ливе пренос моћи ћете да пратите на званичном YоуТубе каналу Кошаркашког савеза Србије.