После више него сјајних и узбудљивих турнира које смо имали прилике да гледамо претходних месеци, на ред нам стиже Kикинда, која се и претходне сезоне показала као сјајан домаћин.

Сезона полако одмиче, турнири се ређају, а овог викенда, тачније 10. јула РОДА 3×3 караван се сели у Kикинду. По други пут.

Победник ће обезбедити директан пласман у велико финале Србије, а уз то наравно следује и новчана награда. Шампиону је намењен чек на 100.000 динара, док ће поражени финалиста добити 20.000 динара, као и робне награде Kошаркашког савеза Србије.

Међутим, ту није крај сјајном баскету, јер ће Kикинда овог пута угостити и младе наде нашег омиљеног спорта. Видели смо пре неколико дана да Србија не мора да брине за будућност репрезентације, пошто су млади баскеташи освојили сребрну медаљу на Медитеранским играма, а ко зна – можда и у Kикинди видимо неког новог репрезентативца.

Осим сениорске категорије, овог викенда ћемо гледати и јуниоре, као и момке до 12 година, за које су обезбеђене вредне новчане и робне награде.

Дакле, времена за паузу нема – РОДА караван наставља своје путовање, а уколико не можеш да нам се придружиш – испрати сјајан баскет на YТ каналу Kошаркашког савеза Србије.