Протеклог викенда имали смо прилику да уживамо у два врхунска баскет турнира у Србији, а након Kрупња, РОДА 3×3 караван посетио је и Лоћику.

Други пут по реду стигли смо у Лоћику, која се још једном показала као сјајан домаћин, а титулу најбољег тима понела је екипа Wolwes, која је у финалу била боља од Сокобање, резултатом 21:18.

Ипак, кренимо редом. Након врло неизвесне групне фазе, добили смо учеснике четвртине финала, а то су били тимови: Гајба Пива и Kрупац, Шабац и Wolwes, Smash и Лоћика 2, те Мрчајевци и Сокобања. Недуго затим, након врло неизвесних мечева, добили смо и полуфиналисте.

У првом полуфиналу такмичили су се Сокобања и Гајба Пива, а меч је завршен резултатом 21:4 у користи Сокобање. Неизвесности није било, али врхунских потеза јесте. Слично је било и у другом полуфиналу, Wolwes је био бољи од Лоћике убедљивим резултатом 21:9.

А, онда – меч достојан финала! Прави спектакл приредили су Сокобања и Wolwes, али било је јасно да су популарни „Вукови“ фаворити и то су и оправдали – 21:18 за нову титулу.

Већ наредног викенда, РОДА 3×3 караван наставља своје путовање, а зауставиће се у Чачку и Сокобањи.

*Подржано од: Лашко пиво, РОДА, Интерспорт и Триглав осигурање.