Председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић угостио је мушку јуниорску репрезентацију и стручни штаб на челу са тренером Владимиром Ђокићем, која се данас вратила из турског града Измира са Европског првенства на коме је освојила бронзану медаљу и изборила пласман на Светско првенство играча до 19 година које се игра следећег лета.

Прдеседник Даниловић је дочекао момке у свечаној сали „Куће кошарке“ у друштву генералног секретара Златка Болића и потпредседника за мушку кошарку Ненада Крстића, истакао велико задовољство због овог сјајног успеха и рекао:

– Желим да вам се од срца захвалим! Знамо какву радост и срећу осећате, знам да сте на неки начин били хендикепирани, жао ми је због те деце којима родитељи, менаџери и водећи људи у клубовима нису дозволили да играју за ову репрезентацију. И због њих ми је жао што нису могли да осете ово што ви осећате, па нека се ти људи запитају због чега су то урадили… Али, толико о томе, то не треба да квари ваш понос на оно што сте урадили. Ваше сам године имао давно, знам како је то када се освоји медаља у тим годинама… То ће вероватно да вам буде једна од најдражих медаља. Пуно среће у даљем раду, желим вам све најбоље. Наравно, велике честитке стручном штабу, на челу тренером Ђокићем и Крстићем… Стварно сам искрено срећан, јер сам био у вашим годинама, у вашој ситуацији и знам колико вам то значи. Честитам вам још једном! – поручио је председник КСС Предраг Даниловић.