РОДА 3×3 првенство Србије наставља се наредног викенда. И ове сезоне гледамо врхунски баскет на теренима широм Србије, а након 3×3 спектакла у Београду, наредног викенда РОДА караван посетиће још два града – Пожаревац и Лапово, који су се и претходних година показали као сјајни домаћини.

Субота је резервисана за Пожаревац! Седмо издање професионалног баскет турнира „3×3 Пожаревац“ ове године одржаће се 18. јуна на локацији Градско сокаче 1.

Пожаревац је од прошле године традицијом и залагањем локалног организатора постао турнир А категорије у склопу РОДА 3×3 првенства Србије, тако да нема сумње да нас и ове године очекује квалитетан турнир. Оно што је важно нагласити јесте да победник турнира у сениорској конкуренцији, поред новчнане награде, осваја и слот за финале Србије.

Када је реч о наградном фонду, шампионима следује 120.000 динара, другопласираној екипи 30.000 и опрема КСС, а треће место доноси 10.000 динара и опрему КСС.

Поред преноса турнира на YouTube каналу КСС, у суботу од 20.30 сати полуфинални и финални меч у Пожаревцу биће директно преношени на ТВ РТС2!

Уз то, публика ће у Пожаревцу имати прилику да уживо види трофеј намењен кошаркашким 5 на 5 шампионима Европе.

Осим сениора, у Пожаревцу ћемо гледати и такмичење у јуниорској категорији, а и за наше младе су обезбеђене вредне награде. Пријаве за турнир су још у току, а све додатне информације можете добити на број телефона: 062-593-518.

Само дан касније, РОДА 3×3 караван сели се у Лапово. По пети пут ће овај град бити домаћин турнира, а и он доноси директан пласман у велико финале Србије. Краљево, Свилајнац, Мрчајевци, Копаоник и бројне друге екипе су већ пријављене, што значи да нас чека сјајан баскет.

Победници турнира освојиће 80.000 динара, другопласирани 20.000 и опрему КСС, а трећепласирани спортску опрему КСС.

Пријаве за турнир су и даље отворене, а све додатне информације можете добити на број телефона: 064-388-27-99.

Дакле, једно је сигурно – и овог викенда нас чека прави 3×3 спектакл, а за све оне који неће бити у прилици да уживо посматрају најбоље тимове у Србији, обезбеђен је пренос уживо на YouTube каналу КСС.

.