У уторак 8. марта 2022. одржано је окупљање кандидата за мушку У17 репрезентацију коју очекује учешће на Светском првенству у шпанском граду Малаги од 2. до 10. јула 2022.

Тренер У17 репрезентације Драгољуб Аврамовић је са својим сарадницима одржао два тренинга у дворани „Визура“ у Земуну, који су послужили за поново окупљање и упознавање са планом припрема које предстоје.

Вечерњем тренингу присуствовали су селектор мушке сениорске репрезентације Светислав Пешић и директор мушке сениорске репрезентације Драган Тарлаћ, као и потпредседник КСС за мушку кошарку Ненад Крстић.

Пешић је упознао момке, пожелео им срећу у раду и ставио се на располагање селектору Аврамовићу и играчима, уколико је потребан било какав стручни савет.

– Захвалио бих се селектору Пешићу што нам је указао част да посети наш тренинг и пружи нам подршку. Велико хвала и свим клубовима који су нам изашли у сусрет иако је сезона у јеку, као и Кошаркашком савезу Србије на врхунским условима какве нам увек обезбеђује – рекао је тренер У17 репрезентације Србије Драгољуб Аврамовић.