И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

ШПАНИЈА

Валенсија – Енсино Луго 82:54

Александра Станаћев (Енсино Луго) – 5 п, 2 ск, 3 ас, 2 изг.л за 25 мин.

ФРАНЦУСКА

Кароло Баскет Фламе – Монпеље 79:82

Саша Чађо (Кароло Баскет Фламе) – 1 ск за 11 мин.

Ана Дабовић (Монпеље) – 15 п, 2 ск, 6 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 25 мин.

Асвел Лион – Бурж 76:75

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 15 п (4-3 за три поена), 9 ск, 3 ас, 3 бл за 32 мин.

Шарнај – Кароло Баскет Фламе 79:77

Саша Чађо (Кароло Баскет Фламе) – 1 укр.л, 1 изг.л за 12 мин.

ПОЉСКА Финале плеј-офа

3. меч

Полковице – Арка Гдиња 74:59

Драгана Станковић (Полковице) – 15 п, 4 ск, 3 ас, 1 укр.л, 3 бл за 26 мин.

4. меч

Полковице – Арка Гдиња 79:74

Драгана Станковић (Полковице) – 24 п, 8 ск, 4 ас, 1 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 42 мин.

5. меч

Арка Гдиња – Полковице 97:69

Драгана Станковић (Полковице) – 10 п, 4 ск, 2 ас, 2 укр.л, 4 изг.л за 27 мин.

ИТАЛИЈА – Четвртфинале плеј-офа

1. меч

Коста Маснага – Венеција 58:78

Ивон Андерсон (Венеција) – 7 п, 5 ск, 8 ас за 33 мин.

2. меч

Венеција – Коста Маснага 92:69

Ивон Андерсон (Венеција) – 19 п, 3 ск, 2 ас, 3 укр.л, 1 изг.л за 30 мин.

СЛОВАЧКА – Финале плеј-офа

1. меч

Ружемберок – Пештанске 74:56

Теодора Турудић (Ружемберок) – 13 п, 4 ск, 4 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 31 мин.

СЛОВЕНИЈА- Полуфинале плеј-офа

1. меч

Цеље – Ледита 91:31

Снежана Богићевић (Цеље) – 19 п, 5 ск, 4 ас, 1 укр.л за 22 мин.

 

ЕВРОЛИГА Фајнал-фор

Полуфинале

Авенида – Шопрон 72:61

Николина Милић (Авенида) – 8 п, 5 ск, 1 изг.л за 21 мин.

Јелена Брукс (Шопрон) – 8 п, 3 ск, 1 ас, 1 укр.л, 4 изг.л за 35 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 14 п, 11 ск, 2 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 24 мин.

Меч за 3. место

Шопрон – Фенербахче 58:64

Јелена Брукс (Шопрон) – 21 п, 4 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 32 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 17 п, 17 ск, 3 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 28 мин.

Финале

Авенида – Јекатеринбург 68:78

Николина Милић (Авенида) – 8 п, 2 ск, 1 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 14 мин.