И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

ШПАНИЈА Финале плеј-офа

3. меч

Авенида – Валенсија 76:61

Николина Милић (Авенида) – 8 п, 2 ск за 16 мин.

МАЂАРСКА – Финале плеј-офа

4. меч

Атомерому Шопрон 54:62

Сара Крњић (Атомерому) – 5 ск, 1 ас, 1 изг.л за 15 мин.

Јелена Брукс (Шопрон) – 15 п, 7 ск, 3 ас, 3 укр.л, 3 изг.л, 1 бл за 30 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 3 п, 7 ск, 1 укр.л, 2 изг.л, 2 бл за 16 мин.

ФРАНЦУСКА – Четвртфинале плеј-офа

1. меч

Вилнев – Монпеље 77:83

Ана Дабовић (Монпеље) – 11 п, 2 ск, 2 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 31 мин.

Кароло Баскет Фламе – Асвел Лион 93:121

Саша Чађо (Кароло Баскет Фламе) – 21 п (10-7 за три поена), 6 ск, 3 укр.л за 36 мин.

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 10 п, 10 ск, 7 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 28 мин.

2. меч

Асвел Лион – Кароло Баскет Фламе 117:61

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 12 п, 7 ск, 6 ас, 1 укр.л, 3 изг.л, 1 бл за 20 мин.

Саша Чађо (Кароло Баскет Фламе) – 7 п, 2 ск, 2 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 30 мин.

Монпеље – Вилнев 67:54

Ана Дабовић (Монпеље) – 15 п, 5 ас за 28 мин.

Ланде – Роше 77:72

Невена Јовановић (Ланде) – 1 ас, 1 изг.л за 7 мин.

СЛОВЕНИЈА Финале плеј-офа

3. меч

Цеље – Триглав 56:54

Снежана Богићевић (Цеље) – 29 п, 7 ск, 1 ас, 2 укр.л, 7 изг.л за 36 мин.