И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

Шопрон – Уни Ђер 67:43

Невена Јовановић (Шопрон) – 11 п, 4 ск, 3 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 27 мин.

Сексард Атомерому – Цсата 75:66

Николина Милић (Атомерому) – 11 п, 8 ск, 1 ас, 2 бл за 20 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 15 п, 4 ск, 2 ас за 20 мин.

Ујбуда – Мишколц 79:73

Снежана Богићевић (Мишколц) – 2 п, 1 ск за 5 мин.

ТУРСКА

Боташ – Галатасарај 65:71

Тина Крајишник (Галатасарај) – 10 п, 13 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 бл за 33 мин.

ПОЉСКА

Будгошч – Полковице 62:77

Саша Чађо (Полковице) – 10 п, 2 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 18 мин.

ШПАНИЈА

Араски – Кади Ле Со 68:81

Катарина Зец (Араски) – 6 п, 2 ск, 1 ас, 2 изг.л за 25 мин.

Бембибре – Промете 52:85

Јована Ногић (Промете) – 13 п (6-4 за три поена), 5 ск, 3 ас, 3 изг.л за 28 мин.

ФРАНЦУСКА

Асвел Лион – Вилнев 60:59

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 10 п, 5 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 32 мин.

СРБИЈА

021 – Партизан 59:54

Софија Олић (Партизан) – 11 п, 6 ск, 2 ас, 5 укр.л, 5 изг.л за 40 мин.

WABA ЛИГА

Партизан – Монтана 66:81

Софија Олић (Партизан) – 27 п (14-10 за два поена), 3 ск, 1 ас, 4 укр.л за 40 мин.

ИТАЛИЈА

Венеција Сан Мартино 81:68

Ивон Андерсон (Венеција) – 13 п, 3 ск, 5 ас, 1 изг.л за 30 мин.

Скио – Сан Ђовани 86:58

Ивана Раца (Сан Ђовани) – 11 п, 3 ск, 3 ас, 2 изг.л за 36 мин.

БЕЛГИЈА

Спиру – Кангарус Мехелен 63:91

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 4 п, 1 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 20 мин.

РУМУНИЈА

Сепси – Констанца 79:61

Маја Миљковић (Сепси) – 1 ск, 2 ас за 12 мин.

СЛОВАЧКА

Ружемберок – Попрад 105:48

Теодора Турудић (Ружемберок) – 16 п (8-3 за три поена), 5 ск, 2 ас, 3 укр.л за 25 мин.

ЕВРОЛИГА

Арка Гдиња – Шопрон 71:86

Невена Јовановић (Шопрон) – 18 п (5-3 за три поена), 3 ск, 1 ас, 3 изг.л за 31 мин.

Сексард Атомерому – БЛМА 65:72

Николина Милић (Атомерому) – 20 п, 14 ск, 1 укр.л, 2 изг.л за 33 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 6 п, 6 ск, 1 ас, 1 изг.л за 21 мин.

Јекатеринбург – Венеција 75:69

Ивон Андерсон (Венеција) – 15 п, 4 ск, 3 ас, 3 укр.л, 1 изг.л за 30 мин.

МБА Москва – УСК Праг 54:79

Драгана Станковић (УСК Праг) – 15 п, 9 ск, 3 ас, 3 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 28 мин.

Динамо Курск – Галатасарај 78:76

Тина Крајишник (Галатасарај) – 26 п, 12 ск, 3 ас, 1 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 37 мин.

ЕВРОКУП

Панатинаикос – Полковице 64:67

Саша Чађо (Полковице) – 10 п, 4 ск, 3 укр.л, 2 изг.л за 21 мин.

Црвена звезда мтс – Надежда 86:92

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 17 п, 6 ск, 3 ас, 2 укр.л, 6 изг.л за 33 мин.

Цсата – ДВТК Мишколц 52:67

Снежана Богићевић (Мишколц) – 11 п, 4 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 бл за 20 мин.

Ружемберок – Лијеж Пантерс 72:69

Теодора Турудић (Ружемберок) – 14 п (6-3 за три поена), 12 ск, 6 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 31 мин.

Естудијантес – Асвел Лион 70:67

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 18 п, 4 ск, 5 ас, 3 укр.л, 2 изг.л за 31 мин.

Кангарус Мехелен – Валенсија 59:67

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 8 п, 4 ск, 4 ас, 1 укр.л, 7 изг.л за 34 мин.

Прометеј – Сепси 86:64

Маја Миљковић (Сепси) – 5 п, 4 ск, 5 ас, 2 укр.л, 4 изг.л за 30 мин.