И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА Финале плеј-офа

1. меч

Шопрон – Атомерому 73:71

Невена Јовановић (Шопрон) – 5 п, 1 ас, 1 изг.л за 14 мин.

Николина Милић (Атомерому) – 22 п, 9 ск, 4 ас, 1 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 34 мин.

ТУРСКА

Галатасарај Измит 74:63

Тина Крајишник (Галатасарај) – 16 п, 11 ск, 4 ас, 1 укр.л, 5 изг.л за 30 мин.

ПОЉСКА – Финале плеј-офа

3. меч

Лублин – Полковице 73:80

Саша Чађо (Полковице) – 2 п, 3 ск, 1 ас за 16 мин.

ШПАНИЈА

Валенсија – Араски 75:61

Катарина Зец (Араски) – 6 п, 1 ск, 1 изг.л за 28 мин.

Сарагоса – Промете 81:64

Јована Ногић (Промете) – 20 п (6-3 за три поена), 3 ск, 4 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 37 мин.

ФРАНЦУСКА

Асвел Лион – Монпеље 77:60

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 3 п, 5 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 18 мин.

Ана Дабовић (Монпеље) – 4 п, 1 ск, 1 ас за 15 мин.

СРБИЈА – Финале плеј-офа

1. меч

Црвена звезда мтс – Арт Баскет 81:68

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 12 п, 3 ск, 4 ас, 3 укр.л, 3 изг.л, 1 бл за 37 мин.

Вишња Стефановић (Арт Баскет) – 7 п, 6 ск, 1 ас, 2 изг.л за 35 мин.

2. меч

Арт Баскет – Црвена звезда мтс 73:77

Вишња Стефановић (Арт Баскет) – 6 п, 8 ск, 2 ас, 2 укр.л за 30 мин.

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 14 п, 8 ск, 2 ас, 3 укр.л, 3 изг.л, 1 бл за 31 мин.

ЦРНА ГОРА – Финале плеј-офа

2. меч

Подгорица – Будућност 51:70

Мина Ђорђевић (Будућност) – 4 п, 1 ск за 13 мин.

ЧЕШКА – Финале плеј-офа

1. меч

УСК Праг – Забни Брно 78:44

Драгана Станковић (УСК Праг) – 11 п, 9 ск, 2 ас, 2 укр.л, 4 изг.л, 2 бл за 35 мин.

2. меч

Забни Брно – УСК Праг 47:82

Драгана Станковић (УСК Праг) – 10 п, 6 ск, 1 ас, 1 укр.л, 5 изг.л за 30 мин.

ИТАЛИЈА

Плеј-аут

1. меч

Сасари – Монкаљери 84:67

Маја Шкорић (Сасари) – 14 п, 15 ск, 5 ас, 3 укр.л, 3 изг.л за 37 мин.

2. меч

Монкаљери – Сасари 71:82

Маја Шкорић (Сасари) – 9 п, 7 ск, 1 ас, 1 укр.л, 3 изг.л за 36 мин.

Четвртфинале плеј-офа

1. меч

Кампобасо – Венеција 71:75

Ивон Андерсон (Венеција) – 17 п, 4 ск, 5 ас, 5 укр.л, 3 изг.л за 34 мин.

2. меч

Венеција – Кампобасо 60:57

Ивон Андерсон (Венеција) – 10 п, 6 ск, 6 ас, 3 укр.л, 2 изг.л за 33 мин.

Полуфинале плеј-офа

1. меч

Венеција – Болоња 69:51

Ивон Андерсон (Венеција) – 16 п, 4 ск, 4 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 33 мин.

БЕЛГИЈА – Полуфинале плеј-офа

2. меч

Кангарус Мехелен – Намур 86:61

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 10 п, 6 ск, 6 ас за 28 мин.

СЛОВАЧКА – Финале плеј-офа

1. меч

Ружемберок – Пештанске 53:51

Теодора Турудић (Ружемберок) – 4 ск, 2 ас, 2 укр.л, 5 изг.л, 1 бл за 15 мин.