И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

1. коло

Вашаш Академија – Шопрон 59:83

Невена Јовановић (Шопрон) – 14 п, 6 ск, 5 ас, 2 укр.л за 33 мин.

Сексард Атомерому – БКГ Прима 103:50

Николина Милић (Атомерому) – 14 п, 4 ск, 1 ас, 3 укр.л, 1 изг.л за 20 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 12 п, 7 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 16 мин.

Цсата – Мишколц 78:69

Снежана Богићевић (Мишколц) – 7 п, 2 ск, 2 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 19 мин.

2. коло

ТФСЕ-МТК – Шопрон 32:70

Невена Јовановић (Шопрон) – 5 п, 7 ск, 8 ас, 1 укр.л за 27 мин.

Ујбуда – Сексард Атомерому 64:82

Николина Милић (Атомерому) – 32 п (18-14 за два поена), 10 ск, 3 ас, 1 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 30 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 7 п, 5 ск, 2 изг.л, 2 бл за 18 мин.

Уни Ђер – Мишколц 78:92

Снежана Богићевић (Мишколц) – 2 п, 4 ск, 1 ас, 2 изг.л за 10 мин.

3. коло

Шопрон – БКГ Прима 73:53

Невена Јовановић (Шопрон) – 11 п, 6 ск, 4 ас, 4 укр.л, 1 изг.л за 31 мин.

Сексард Атомерому – Вашаш Академија 85:69

Николина Милић (Атомерому) – 13 п, 4 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг,.л за 19 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 11 п, 5 ск, 1 изг.л за 19 мин.

ПЕЋ – Мишколц 84:78

Снежана Богићевић (Мишколц) – 2 п, 2 ск, 1 укр.л за 13 мин.

4. коло

Шопрон – Ујбуда 100:54

Невена Јовановић (Шопрон) – 13 п, 6 ск, 2 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 26 мин.

Сексард Атомерому – ТФСЕ МТК 90:54

Николина Милић (Атомерому) – 16 п, 5 ск, 2 ас, 6 укр.л, 2 изг.л за 18 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – без учинка за 3 мин.

Цеглед – Мишколц 53:83

Снежана Богићевић (Мишколц) – 12 п, 4 ск, 1 ас, 3 укр.л, 2 изг.л, 2 бл за 18 мин.

ПОЉСКА

1. коло

Полковице – Полонија 83:78

Саша Чађо (Полковице) – 13 п (9-3 за три поена), 3 ск, 3 ас, 4 укр.л, 3 изг.л за 23 мин.

2. коло

Полковице – Сосновиец 95:63

Саша Чађо (Полковице) – 14 п (7-4 за три поена), 1 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 16 мин.

ШПАНИЈА

1. коло

Араски – Ђирона 63:67

Катарина Зец (Араски) – 16 п, 5 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 35 мин.

Ферол – Промете 74:69

Јована Ногић (Промете) – 8 п, 5 ск, 4 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 28 мин.

2. коло

Бембибре – Араски 43:50

Катарина Зец (Араски) – 5 п, 2 ск, 1 ас, 1 изг.л за 28 мин.

Промете – Енсино 84:77

Јована Ногић (Промете) – 22 п (9-3 за три поена), 5 ск, 2 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 37 мин.

3. коло

Араски – Промете 53:47

Катарина Зец (Араски) – 13 п, 8 ск, 2 ас, 1 укр.л за 29 мин.

Јована Ногић (Промете) – 1 изг.л за 21 мин.

4. коло

Леганес – Араски 75:80

Катарина Зец (Араски) – 29 п (5-5 за два поена, 8-5 за три поена), 4 ск, 1 ас, 1 изг.л за 35 мин.

Промете – Ђирона 68:46

Јована Ногић (Промете) – 6 п, 9 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 29 мин.

ФРАНЦУСКА

1. коло

Асвел Лион – Бертањ 64:71

Александра Црвендакић (Асвел Лион) – 8 п, 5 ск, 1 ас, 3 бл за 29 мин.

2. коло

Фламе – Лион 95:69

Александра Црвендакић (Лион) – 11 п, 9 ск, 2 ас, 2 изг.л за 25 мин.

СРБИЈА

1. коло

Црвена звезда мтс – Арт Баскет 93:85

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 15 п, 3 ск, 2 ас, 2 укр.л, 2 изг.л, 2 бл за 32 мин.

Дуга – Партизан 77:81

Софија Олић (Партизан) – 20 п (8-3 за три поена), 2 ск, 2 ас, 4 укр.л, 4 изг.л за 37 мин.

2. коло

Раднички – Црвена звезда мтс 66:104

Маша Јанковић (Црвена звезда мтс) – 14 п, 8 ск, 2 ас, 3 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 21 мин.

WABA ЛИГА

1. коло

Партизан – Цеље 65:79

Софија Олић (Партизан) – 20 п, 1 ск, 2 ас, 6 укр.л, 4 изг.л за 38 мин.

Будућност – Триглав 87:51

Мина Ђорђевић (Будућност) – 14 п, 10 ск, 4 ас, 3 укр.л, 1 изг.л за 27 мин.

2. коло

Пламен – Партизан 87:84

Софија Олић (Партизан) – 17 п, 2 ск, 2 ас, 7 укр.л, 2 изг.л за 40 мин.

021 – Будућност 58:81

Мина Ђорђевић (Будућност) – 16 п, 8 ск, 2 ас за 29 мин.

ЧЕШКА

1. коло

Славија – УСК Праг 38:85

Драгана Станковић (УСК Праг) – 12 п (7-6 за два поена), 10 ск, 3 ас, 4 укр.л за 23 мин.

2. коло

Чомутов – УСК Праг 66:111

Драгана Станковић (УСК Праг) – 19 п (10-9 за два поена), 7 ск, 1 ас, 3 изг.л, 2 бл за 23 мин.

3. коло

УСК Праг – Острава 106:45

Драгана Станковић (УСК Праг) – 12 п, 13 ск, 1 ас, 3 укр.л, 1 изг.л, 3 бл за 22 мин.

ИТАЛИЈА

1. коло

Венеција – Брони 70:61

Ивон Андерсон (Венеција) – 12 п, 3 ск, 5 ас, 1 укр.л, 5 изг.л за 34 мин.

Рагуза – Сан Ђовани 75:43

Ивана Раца (Сан Ђовани) – 4 ск, 1 ас, 1 изг.л за 30 мин.

2. коло

Лука – Венеција 87:93

Ивон Андерсон (Венеција) – 28 п, 8 ск, 3 ас, 2 укр.л за 39 мин.

Сан Ђовани – Феанца 75:56

Ивана Раца (Сан Ђовани) – 12 п, 10 ск, 1 ас, 4 изг.л за 40 мин.

БЕЛГИЈА

1. коло

Кангарус Мехелен – Намур 92:70

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 20 п, 4 ск, 5 ас, 3 укр.л, 2 изг.л за 30 мин.

2. коло

Фантомс Бум – Кангарус Мехелен 47:77

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 6 п, 9 ск, 4 ас, 5 укр.л за 27 мин.

3. коло

Кангарус Мехелен – Касторс Бреин 79:81

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 14 п, 4 ск, 7 ас, 1 укр.л, 6 изг.л за 33 мин.

4. коло

Кангарус Мехелен – Пепинстер 96:33

Ивана Катанић (Кангарус Мехелен) – 7 п, 6 ск, 4 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 27 мин.

РУМУНИЈА

Сату Маре – Сепси 78:56

Маја Миљковић (Сепси) – 3 п, 3 ск, 2 ас за 17 мин.

СЛОВАЧКА

1. коло

СК УМБ – Ружемберок 23:97

Теодора Турудић (Ружемберок) – 6 п, 11 ск, 5 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 23 мин.

2. коло

Слован – Ружемберок 35:82

Теодора Турудић (Ружемберок) – 6 п, 8 ск, 1 ас, 1 укр.л, 3 изг.л за 15 мин.

3. коло

Ружемберок – Јанг Ејнџлс 73:63

Теодора Турудић (Ружемберок) – 8 п, 3 ск, 1 ас, 3 укр.л, 2 изг.л за 18 мин.

ЕВРОЛИГА – Квалификације

Кајзери – Сексард Атомерому 70:80

Николина Милић (Атомерому) – 23 п, 5 ск, 1 ас, 2 изг.л за 25 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 9 п, 3 ск, 2 ас, 1 изг.л за 22 мин.

Сексард Атомерому – Сепси 63:56

Николина Милић (Атомерому) – 9 п, 8 ск, 4 изг.л за 33 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 12 п, 8 ск, 4 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 26 мин.

Маја Миљковић (Сепси) – 7 п, 6 ск, 8 ас, 8 изг.л за 40 мин.

Сепси – Кајзери 79:78

Маја Миљковић (Сепси) – 18 п, 5 ск, 5 ас, 1 укр.л, 3 изг.л, 1 бл за 35 мин.

ЕВРОЛИГА

Ђирона – Шопрон 63:68

Невена Јовановић (Шопрон) – 8 п, 6 ск, 3 ас, 3 изг.л за 35 мин.

Венеција – Сексард Атомерому 80:59

Ивон Андерсон (Венеција) – 23 п (5-3 за три поена), 2 ск, 5 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 33 мин.

Николина Милић (Атомерому) – 17 п, 7 ск, 1 ас, 1 изг.л за 22 мин.

Сара Крњић (Атомерому) – 2 п, 5 ск, 3 ас, 1 бл за 23 мин.

БЛМА – УСК Праг 75:74

Драгана Станковић (УСК Праг) – 20 п, 7 ск, 2 ас, 2 укр.л, 4 изг.л, 4 бл за 37 мин.

Галатасарај – Фенербахче 69:89

Тина Крајишник (Галатасарај) – 23 п, 12 ск, 4 ас, 2 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 39 мин.