Друга станица зимске 3×3 сезоне, односно Winter tour-a у организацији Кошаркашког савеза Србије, одржана је у Београду, тачније у „БЕО шопинг центру.

У изузетно пријатном и атрактивном амбијенту новог прелепог београдског тржног центра, пред много заинтересованих посетилаца, одиграно је више од 20 одличних мечева, а титулу су освојили баскеташи Уба.

Иако у измењеном саставу, баскеташи Уба потврдили су доминацију у Србији и у великом финалу победили екипу Пирота резултатом 20:17. Пре тога, Убљани су били бољи од тимова Јарис Ганг, НЕОС, Коњарник и Аутокућа Секулић.

Баскеташи Пирота су за то време побеђивали Аранђеловац, Сирмиум, Чуку, Јарис Ганг, али нису имали снаге да надиграју Уб.

Новчану и робне награде најбољима, по завршетку још једног у низу сјајно организованих турнира, доделили су генерални секретар КСС Златко Болић и менаџер за 3×3 КСС Дејан Ђокић.

У оквиру овог 3×3 Winter tour-a, у децембру 2021. је одржан Новогодишњи турнир у Крагујевцу који је био прва станица, а очекују нас турнири у Нишу 20. фебруара и поново у Београду 6. марта 2022. године

Дакле, узбудљиви дани су пред нама – најбољи баскет се поново игра у Србији!